AS! heeft een scherp randje. Daar kunnen we niet omheen. Dat willen we ook niet, want goede communicatie is scherp. En die krijg je niet vanzelf. Anne Marie Scheepers heeft de kwaliteit om je uit te dagen zonder te irriteren. Om vertrouwen te scheppen én te confronteren.

Ze verstaat de kunst om je uit je evenwicht te brengen, zonder dat je valt. De status quo wordt doorbroken, taboes worden benoemd. Door zich kwetsbaar op te stellen, creëert ze de juiste setting voor openhartige gesprekken. Ze kijkt naar de kansen van organisaties om onderscheidend te communiceren. En omdat ze bepaald geen zachte heelmeester is, kan dat een beetje zeer doen.

Met Anne Marie haal je kritisch vermogen in huis. Iemand die de gebaande paden op zijn minst ter discussie stelt. De potentie van fraaie, onderscheidende communicatie is haar te dierbaar om er nonchalant mee om te springen. Stijl heb je in alle vormen, als je maar stijl in je communicatie stopt. Als je er maar aandacht aan besteedt. Anne Marie heeft alles in huis om uw bedrijf de uitstraling te geven die het verdient: tastbaar, origineel en ijzersterk.

Om een kort verhaal niet langer te maken: stoei je met je huisstijl? Gaapt er een gat tussen je commerciële doelen en de marketing waarmee ze worden nagestreefd? Mist je merk smoel? Durf jij het gebaande pad te verlaten? Pak het dan goed aan, AS of now!

Communicatiekracht nodig?

AS of now wordt
alles beter!

Neem contact op