See You On Friday!

  • Opdrachtgever
    n.v.t.
  • Werkzaamheden
    Organiseren & netwerken
  • Periode
    2014 - heden

Wat in 2013 begon als wild idee, groeide uit tot een waar fenomeen: See You On Friday. Dé netwerkclub voor dames die ontspannen willen netwerken in Breda. Voor serious of funny business.

Hoe stoer je ook bent. Uit ervaring weet ik dat het niet altijd gemakkelijk is om koud binnen te vallen op een netwerkborrel. Ook – of misschien zelfs wel juist – niet met vrouwen onderling. Want als wíj elkaar niet kennen, blijft ons soort mensen vaak liever in de buurt van hun BFF’s. Om vervolgens met een grote boog om andere vrouwen heen te lopen. Gemiste kans, dachten we zo. Want uiteindelijk blijkt de gunfactor hoger dan wanneer je zaken doet met mannen.

Netwerken, socializen en vrouwen: dat zijn de succesfactoren van See You On Friday. Elk kwartaal weer. En altijd lekker laagdrempelig, want juist dan maak je écht contact. Ook eens kennismaken met andere vrouwen? Je zakelijke of sociale netwerk uitbreiden? Lobbyen voor een nieuwe baan? Of er zomaar een avondje legaal tussenuit? Hup, aanmelden dan! Met een mailtje naar seeyouonfriday@live.nl.